måndag 30 april 2012

Canneloni

Fylld med parmaskinka, pepparsalami och fräst färsk spenat.


2-3 portioner
1pkt färska lasangeplattor
Parmaskinka
Pepparsalami
Fräst färsk spenat
Bechamelsås

Värm ugnen till 225° med varmluft.
Tag en lasangeplatta, lägg lite av alla ingredienser på och rulla ihop.
Häll lite av bechamelsåsen i botten på en smord ugnsfast form, lägg sedan rullarna i formen och häll sedan på resten av såsen.
Ställ sedan in formen i mitten av ugnen tills den maten fått gyllenbrun färg ca. 20min.

Servera gärna med en god sallad.

Bechamelsås:

2msk mjölkfritt margarin
5dl Imat
4msk majsstärkelse
2tsk salt
vitpeppar

Blanda alla ingredienser i  en kastrull (gärna sauteus).
Koka upp under omrörning och låt det sedan sjuda i 3min.

Fräst färsk spenat:

1,5-2 påsar färsk babybladspenat
1st stor vitlök
olivolja efter tycke

Värm en stekpanna, häll i olivolja och hackad vitlök och sedan spenaten (se upp det stänker mkt).
Fräs några minuter till spenaten dragit ihop sig.





1 kommentar: